Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


La Bonita Alakformáló és Szépségszalon
Cím: 4400 Nyíregyháza, Nyár u. 10.Email: info@labonita.hu
Web: www.labonita.huTelefon: 0630-530-4340,+36 30 420 9858
Fax: +36 42 787 066Gps: 47.9596215 , 21.7188218

Bemutatkozás

A szépség belülrõl fakad, tartja a mondás, de ez fordítva is igaz. Egyetlen pillantás a tükörben, meghatározója lehet egész napi hangulatunknak. Tükörképünket vizslatva, pár másodperc leforgása alatt átdübörög ugyan agyunkon:
-Te jó ég, hogy nézek ki? Bõröm kozmetikusért, testem masszõrért kiált! Úszógumi, hepehupás combok! Ez lennék én? De egy „majd holnap” legyintés kíséretében gyorsan témát váltunk, mert mindig van elõbbre való, mindig van fontosabb dolog!
De....... nem takarhatunk le minden, utunkba kerülõ tükröt!
Azzal, hogy nap, mint nap szembesülünk „segítségért kiáltó külsõnkkel” a „haragszunk az egész világra” hangulat, szép lassan úrrá lesz lelkünkön, szájunk szegletében az a két ronda megkeseredett ránc egyre erõsebb lesz, bevonzva életünkbe a negatív dolgokat!
Bármilyen is az anyagi helyzetünk, ne ugorjunk át könnyelmûen a tényen! Egy életünk van! Észre sem vesszük, oly gyorsan száguld el mellettünk. Tegyünk egy lépést, jó közérzetünkért, mely talán eltereli utunkat a pozitív dolgok irányába.

Kényeztesse testét, lelkét - kortól és nemtõl függetlenül - a La Bonita Alakformáló és Szépségszalonban!
Kozmetikus, természetgyógyász, masszõr, testkezelõ, és Kelet-Magyarország egyedülálló professzionális fogyasztóprogram (thermoágy, mikroáramos zsírbontás, görgõfejes vákumos narancsbõrkezelés, tekercselés infralámba alatt stb, no és a 3in1 ultrahangos zsírbontó készülék segítségével mondjon búcsút a felesleges kilóknak, pattanásoknak, ráncoknak, úszóguminak, narancsbõrnek!
3 dimenziós szempillával tegye varázslatossá tekintetét! 24 karátos aranyporos-kaviáros arc-, thalmer thalasso arc- és testkezelésekkel hazudtolja meg éveinek számát!
Lepje meg kedvesét ajándékutalvánnyal, „ez a Te napod” kényeztetõ programmal vagy kézi, vagy gépi alakformáló bérlettel. Ne hagyja szem elõl, akcióinkat! La Bonita Alakformáló és Szépségszalon: egy hely, ahol külsõleg belsõleg szépülhet!Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink